Cykel- och löparkläder i stora storlekar

Cykel- och löparkläder för män och kvinnor i stora storlekar, vilken rubrik och det kära barnet har många namn. Cykel- och löparkläder i stora storlekar, kläder i stora storlekar för kvinnor och män.
Men oavsett vad vi kallar det handlar det om att hitta cykel- och löparkläder som du inte bara passar, utan också ser bra ut i. Därför har vi valt att göra alla våra modeller av både cykel- och löparkläder i stora storlekar.

Många av de cykel- och löparkläder som finns i stora storlekar är bara små modeller som är uppskalade. Det ger helt enkelt inte de bästa resultaten. Oftast får det dig att se ännu större ut än du är och kläderna passar sällan bra. Och om du vill ha kläder som är snygga och eleganta måste du verkligen jobba övertid.

På ES16 kräver vi att våra kläder ska passa din kroppsform. En perfekt passform gör att du känner dig bekväm i dina cykel- eller löparkläder.

Det handlar om att se bra ut och må bra, oavsett om du har kurvor eller inte.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta löpar- och cykelkläder i stora storlekar, så vi har fokuserat på storlekar som 4XL för män och 2XL för kvinnor.

På ES16 är vi specialister på cykelkläder. Vi tillverkar även cykelkläder för stora män och kvinnor. Så om du har lite extra på sidobenen kan du definitivt hitta cykelkläder hos oss som passar. Vi tillverkar alla våra modeller i PLUS SIZE, så det finns inga gränser för våra stilar.

Vid de senaste undersökningarna 2019 var över 50 % av Danmarks befolkning överviktiga. Detta är ett gigantiskt problem som tyvärr ofta får olyckliga konsekvenser. Det är den största utmaningen för vår folkhälsa, så hoppa upp på cykeln. Vi har kläderna, du har lusten :-)

Ring om du är osäker på vilken storlek du behöver eller kolla vår SIZEGUIDE

Om storleken mot förmodan inte passar, har vi gratis frakt i båda riktningarna, så du kan alltid få den utbytt utan extra kostnad.

Vi ser fram emot att leverera cykelkläder till dig. Hälsningar Team ES16

Se det stora utbudet av cykel- och löparkläder här SHOP HERE