Cykelkläder i egen design

På ES16 tillverkar vi cykelkläder för många klubbar och företag i Danmark och Skandinavien. Vi gör ända ner till 5 enheter, som t.ex. kan vara 2 cykelbyxor, 2 cykeltröjor och en väst. Denna flexibilitet gör att klubbarna inte behöver köpa för lager. Eller om det kommer en ny anställd eller klubbmedlem kan vi göra kläder direkt. Våra cykelkläder är samma som de som används av ALPECIN-FENIX och Mathieu Van Der Poel.

CYKELKLÄDER för hela laget

På ES16 är vi specialister på lagkläder och kan hjälpa dig att designa och producera dina drömmars cykelkläder. Vi tillverkar lagkläder till över 100 klubbar och företag varje år. Här kan du se några exempel på något av det vi gör Exempel på design - es16.dk

Du kan även se lite inspiration på vår blogg där vi har ett litet urval av alla klubbar och företag vi har levererat till. Se HÄR

Alla våra cykelkläder i de bästa fabrikerna i Europa med flera generationers erfarenhet av konstruktion och tillverkning av cykelkläder. När du väljer ES16 som affärspartner.

Det är en spännande process att skapa din egen design på dina cykelkläder. Med ES16 som affärspartner kan du säkert ta dig igenom alla faser. Utifrån dina idéer och önskemål tar vi fram ett designförslag till dig. När du har godkänt designen sätts plagget i produktion. Då kan du gå med sinnesfrid och se fram emot att din nya levereras.

Vi gör upp till 5 stycken. per stil, så du behöver inte vara en stor klubb eller företag för att få din egen speciella design. Naturligtvis producerar vi både för män, kvinnor och barn.

Vi erbjuder även att skapa din alldeles egna hemsida där du kan beställa dina lagkläder från.

För att underlätta hanteringsprocessen för klubbar och företag erbjuder vi frakt av kläderna till varje enskild användare.

PRISER OCH KVALITETER PÅ CYKELKLÄDER

Här är ett urval av vårt stora program som vi erbjuder i våra cykelkläder. Allt går att göra i din helt egen design och allt görs från grunden, där allt är färglagt från fabrik.

Alla priser gäller för kläder som är producerade i individuell design och inte något du tar från vår befintliga kollektion.

praktisk information

Minsta kvantitet vid beställning av teamkläder i egen design:

Mina. 5 delar. till exempel. 1 tröja, 2 bib-shorts och 2 jackor.

Mina. 10 st. per artikel efter tillbehör och Min. 100 stycken. strumpor i egen design.

LOGO

Alla logotyper måste vara i följande format: Ai, eps

DESIGN

Design start-up kostar DKK 995. Vid beställning av fler än 10 enheter är det gratis.

BETALNING

Förskottsbetalning är 50 % av beställningen. Återstoden betalas före leverans

LEVERANSTID

Leveranstiden är vanligtvis mellan 4-8 veckor beroende på säsong.

EGEN WEBSHOP

Vi erbjuder även att helt kostnadsfritt skapa en webshop för din klubb där medlemmarna själva kan beställa ifrån. Och vi sköter i efterhand även frakten av kläderna till de enskilda medlemmarna helt kostnadsfritt.

Här kan du se våra modeller, men bortse från designen för vi kan göra den precis som du vill ha den. Alla modeller finns i både herr- och dammodeller. Många modeller görs även i barnmodeller.

Alla priser är inkl. moms och leverans