Löpning är en av världens bästa sporter. Löpning är en stor aktivitet i Danmark idag. Upp till 31 procent av alla vuxna danskar över 16 år springer. Det är över 1,3 miljoner människor. Det fina med löpning är att det är lätt och snabbt att komma igång. Allt du behöver är löparskor och löparkläder. På ES16 specialiserar vi oss på att tillverka löparkläder för både klubbar och företag, och naturligtvis även för personer som inte är medlemmar i en förening. Vi kan designa dina egna löparkläder, med din egen logotyp, färger och mönster precis som du vill ha dem.

Vi levererar löparkläder till över 100 företag och klubbar i Danmark. Ring och prata med oss om hur du kan få löparkläder med ditt eget tryck.

Vi tillverkar så få som 10 stycken per modell, så du behöver inte vara en stor klubb eller ett stort företag för att få din egen skräddarsydda design. Naturligtvis producerar vi för män, kvinnor och barn.

Här kan du se alla stilar som vi har och som vi kan skräddarsy helt och hållet efter dina önskemål, med mönster etc. Läs mer här om vår teamklädsel HÄR

För att underlätta hanteringen för klubbar och företag erbjuder vi både lagerhållning och frakt av plagg för varje enskild användare.

Hälsningar Team ES16