TEAMWEAR för cykelklubbar och företag

Hos ES16 kan du få precis den design du drömmer om. Bara fantasin sätter gränser för hur det färdiga resultatet blir. Se här några av de få exempel på lagkläder vi har gjort för företag och klubbar.

CYKELKLÄDER OCH LÖPARKLÄDER i individuell design

På ES16 är vi specialister på lagkläder och kan hjälpa dig att designa och producera precis den kollektion av cykel- och löparkläder du drömmer om. Vi gör för över 200 klubbar och företag per år. Det sträcker sig från allt från små klubbar och företag som behöver få några set tillverkade. För stora cykelklubbar och företag som behöver flera hundra set. Det krävs bara 5 enheter för att göra din egen design, det kan t.ex. vara 2 cykeltröjor, 2 cykelbyxor och en väst. Det som är lika för alla är att vi inte kompromissar med kvaliteten. Alla våra stilar används och utvecklas av Pro-tourteamet ALPECIN-DECEUNINCK. Detta säkerställer att vår höga standard alltid spelar. Nedan har vi visat några exempel på några av de cykelkläder vi tillverkar. Läs mer här om hela konceptet, både ang priser och stilar. Lagkläder 2.0 - es16.dk

Backroad cykling

Här har vi gjort kläderna till Backroad Cycling, som är en cykelklubb i Århus, med knappt 100 aktiva medlemmar. Backroad körs både på racers, gruscyklar och MTB

Position cykelklubb

Då har vi precis börjat med lagkläder till cykelklubbsposten. Vi skapade en väldigt cool och enkel design, men samtidigt väldigt igenkännbar. För att göra det enkelt för klubben skapade vi en webshop åt dem så att de inte skulle ha något med beställningen att göra alls.

Läs mer om våra lagkläder här. Lagkläder - Cykelkläder, triathlonkläder och löparkläder för företag och klubbar - es16.dk

Brørup cykelklubb

Efter en spännande process med Brørup cykelklubb fick vi denna superfina design. Vi har även skapat en egen webshop så att alla deras medlemmar enkelt och smidigt kan beställa sina kläder.

MTB Otter

MTB Odder är en stor MTB-klubb på Östjylland, där vi har tillverkat deras kläder de senaste 4 åren.

Bornholmscykling

Ytterligare en spännande uppgift när vi fick frågan av Bornhom cykling om vi ville göra deras lagkläder. De var väldigt tydliga med sina designkrav. Så processen gick snabbt och kläderna springer nu runt på Bornholm

ULTRAATLET RASMUS APPELT WINTHER

Nytt klädsamarbete med Ultra-atleten Rasmus Appelt Winther, som snart ska springa Loppet runt Nederländerna 1890 km. Tack för kaffet

Rasmus säger:

Jag ställer höga krav på all utrustning jag använder eftersom det under ett lopp inte finns tid att krångla med saker som inte fungerar, allt är testat och testat eftersom minsta lilla misstag kan kosta dig det vinnande deltagandet i loppet.
Race runt Nederländerna kan bjuda på alla typer av väder och därför gäller det att vara klädd för det. Därför är jag väldigt glad att ES16 har antagit utmaningen att leverera en komplett serie kläder som kan användas i alla tänkbara väderförhållanden. På bilden är det dock bara den korta varianten men det kommer även en lång variant, regnjacka och vindväst. Kan inte vänta på att allt ska komma hem och jag kan prova innan jag åker.
Tack för bra vägledning och gott samarbete till Thomas från ES16.

Bara att cykla

JustGo Cycling och Arla har samarbetat för att skapa detta läckra set för Danmarks kommande cykelgemenskap. Vi gjorde designen i rena linjer, men samtidigt lätt att känna igen.

När design springer iväg

Det här var en jätterolig uppgift med några kreativa människor som ville ha något som var lätt att känna igen och samtidigt helt unikt. Och det måste sägas att designen helt klart gör detta.

MTB-O

Vi var verkligen glada över att bli utvalda att tillverka cykelkläder för Danmarks första MTB-orienteringsklubb som heter MTB-O

Skanderborg Mountainbikeklubb

Bor du på Östjylland är det svårt att undvika att stöta på denna klädsel. Skanderborg MTB är en av de största mountainbikeklubbarna i Danmark. Vi har nu levererat kläder till dem i snart 3 år. För att göra det enkelt för klubben skapade vi en webbshop åt dem, där de kunde beställa sina kläder själva.

BMC

BMC är en stor cykelklubb nära Århus som har låtit tillverka detta supersnygga klädset. Mycket stilren och enkel i alla aspekter.

Naturteam

Nature Team är ett företag i Randers som är ganska förtjusta i cykling. Vi har designat dessa coola cykelkläder åt dem. Det är 3 år i rad som de har fått nya kläder och design.

Lagkläder för Sydbank

4 år i rad har vi levererat denna vackra klädsel till Sydbanks stora affärsnätverk.

Harlev landsvägscykling

De senaste 3 säsongerna har vi nu levererat cykelkläder till Harlevs 100 man starka cykelklubb.

CT Aarhus

CT Århus är en cykelklubb med både elit och motionärer. Vi lät göra den här väldigt snygga designen åt dem, men samtidigt väldigt igenkännlig ute på vägen.

Kedjan

Akæden är ett stort affärsnätverk med över 30 företagsledare. Allt nätverkande sker på cykeln och flera årliga resor till vackra Italien. Vi har gjort kläder åt dem de senaste 5 åren.

Gruppetti

Det är riktigt häftigt när vi får en rolig uppgift som att göra något coolt och speciellt design för Danmarks hippaste Pizzaria FRANKIES. På kort tid kan den ses på alla dina restauranger i Danmark.

1900 MTB

Om du bor i Århus är det svårt att undvika att se dessa vackra cykelkläder som vi har gjort för 1900 MTB

Gruskartellen Australien

Ett enda inlägg på vår instagram hamnade i att vi nu gör kläder till Australiens största gruscommunity. Så idag gör vi både jackor, haklappar och kepsar till dem.

Team Otter

Team Odder är en av Östjyllands största cykelklubbar med ett mycket brett utbud. De kör ofta i grupper om upp till 5 personer på landsvägen. De är också väldigt aktiva på mtb och grus.

Snabb betalning

Här har vi haft nöjet att göra lagkläder till Team Quickpay som är både ett motions- och licenslopp.