Cykelkläder

Cykelkläder

För att få en bra upplevelse på cykeln är det viktigt att du har cykelkläder som sitter rätt och är gjorda för cykling. På ES16 tillverkar vi våra cykelkläder endast i de bästa fabrikerna i Europa. Alla våra cykelkläder kvalitetskontrolleras innan de lämnar fabriken. Vi gör detta för att säkerställa att slutprodukten är 100 % i ordning. Naturligtvis tillverkar vi cykelkläder för män, kvinnor och barn. Särskilt cykelbyxor är viktiga för män och kvinnor, eftersom det finns en stor skillnad i anatomi. Vi har våra egna designers som utformar våra egna mönster och allt vi tillverkar för både klubbar och företag i Europa.

Se vårt stora urval HÄR

Cykelbyxor

På ES16 tillverkar vi cykelbyxor av bästa kvalitet med de bästa kuddarna. Passformen och kudden på dina cykelbyxor är ganska avgörande för att du ska få en sublim upplevelse på dina cykelturer. Alla våra cykelbyxor testas grundligt innan de börjar tillverkas. Vi gör detta för att säkerställa att produkten uppfyller våra kvalitetsstandarder till 100 %. Vi kompromissar aldrig med våra cykelbyxor och det är därför vi inte har några för 399 pund. Vår billigaste modell ELITE börjar på 799 danska kronor och vår toppmodell PRO kostar 1299 danska kronor. Passformen är densamma, men PRO har bättre material och en bättre pad.
Vi tillverkar våra cykelbyxor för både män och kvinnor, vilket innebär olika passform och kudde, och inför säsongen 2021 har vi nu lagt till bibshorts i fyra olika färger. Detta har inneburit att du nu kan sätta ihop många fler spännande cykelkläder som gör att du ser ut som en miljon på vägen.
De senaste tillskotten i sortimentet är cykelbyxor för mountainbike och gruscykling. Det här är ett stort växande segment inom cykling, så vi har lagt ner mycket arbete på att utveckla rätt cykelbyxor för dem.
Se vårt stora urval HÄR

Cykeltröjor

På ES16 tillverkar vi cykeltröjor i många olika utföranden. Vår designavdelning gör alla våra mönster, som kan köpas här i webbutiken. Vi designar även cykeltröjor för många cykelklubbar och företag i Skandinavien. Vi har 3 modeller i vårt sortiment. En som heter Pro och som är mycket tävlingsanpassad. Vår mest sålda modell är Elite, som är en mycket allsidig tröja som passar bra för nästan alla.
Alla våra cykeltröjor är gjorda för både män och kvinnor och för PLUS SIZE.
Under de senaste åren har vi utvecklat våra cykeltröjor så att vi även har dem i stora storlekar som också passar riktigt bra.
Om du funderar på att få din egen design på en tröja, vänligen kontakta oss. Vi kan tillverka så få som 5 tröjor i individuella mönster. Det är superhäftigt att ha en egen tröja i din egen design, det kan vara med din företagslogotyp eller bara en design som du tycker är snygg.
Se alla våra cykeltröjor HÄR

Cykeljacka

På ES16 tillverkar vi cykeljackor för alla årstider. Det är viktigt att välja rätt cykeljacka för säsongen och ändamålet. Vinterjackan ska vara varm, vattenavvisande och inte minst andningsbar. Om en cykeljacka är för tajt kan du inte andas i den. Det betyder att du blir blöt inuti och börjar frysa.
En cykeljacka för vår och höst är ofta lätt fodrad och vindtät samt andningsbar och perfekt för de kyliga dagarna.
Vi tillverkar också mycket tunna cykeljackor för vind och regn. De kan användas året runt. Ofta är de bra för de kyliga morgonturerna när solen inte har brunnit igenom ännu och daggen fortfarande hänger över vägen.
Se alla våra cykeljackor HÄR