Nytt klädsamarbete med Ultra-atleten Rasmus Appelt Winther, som snart kommer att springa 1890 km runt Nederländerna. Tack för kaffet

Rasmus säger:

Jag ställer höga krav på all utrustning jag använder eftersom det under ett lopp inte finns tid att pilla med saker som inte fungerar, allt har testats och prövats eftersom minsta lilla misstag kan kosta dig det vinnande bidraget till loppet.
Loppet i Nederländerna kan erbjuda alla typer av väder och därför måste du vara klädd för det. Därför är jag mycket glad över att ES16 har antagit utmaningen att tillhandahålla ett komplett sortiment av kläder som kan användas i alla tänkbara väderförhållanden. På bilden är det bara den korta versionen, men det kommer också att finnas en lång version, en regnjacka och en vindväst. Jag ser fram emot att allt kommer hem så att jag kan prova det innan jag åker.
Tack för god vägledning och ett gott samarbete med Thomas från ES16.

23. 2022-02-23ÖRBI — Thomas Dybdahl

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas