Varför välja ES16 som din leverantör av cykel- och löparkläder!

Cykelkläder är viktiga för en bra upplevelse på cykeln. Därför tillverkar vi endast i de bästa fabrikerna i Europa, med mer än 30 års erfarenhet. Alla våra cykelkläder kvalitetsgranskas innan de skickas ut till slutanvändaren.

ES16 är danskägt och grundades 2016. Vi säljer för närvarande våra cykelkläder i mer än 30 länder och har en stor marknadsandel i Danmark när det gäller lagkläder för cykelklubbar och företag.

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, eftersom den är en viktig del av en bra upplevelse på cykeln. Våra cykelkläder riktar sig till alla cyklister som uppskattar vår höga kvalitet och funktionalitet.

Vi tillverkar cykelkläder i alla storlekar, både för barn, kvinnor, män, feta och smala personer.

Cykelkläder är en viktig faktor för en bra cykeltur. Därför har vi också skräddarsydda kollektioner som passar både sommar, vinter, vår och höst.

Funderar du på att låta göra lagkläder för ditt företag, din cykelklubb eller cykelgrupp? Tveka då inte att kontakta oss. Vi hjälper till med allt från design till produktion och leverans av kläderna. Vår produktionstid är mellan 4-8 veckor för specialdesignade kläder. Den mest hektiska perioden är från november till april.

Vi tillverkar så lite som 5 stycken per modell.

Hälsningar Team ES16

23. 2020-05-23ÖRBI — Thomas Dybdahl

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas