Våra nya Team-cykelbyxor har blivit en stor succé.

Vi har utvecklat dessa supercoola cykelbyxor i samarbete med vår fabrik.

Det råder ingen tvekan om att de viktigaste kläderna för cykling är dina bibshorts. Detta är definitivt det sista stället att spara på när du köper cykelkläder.

De nya cykelbyxorna, som är resultatet av tester och aktivt samarbete med professionella lag, är tillverkade av komprimerande och mycket funktionellt Goffrato-material. En ny och omsorgsfullt utformad skärning ger bättre aerodynamik och garanterar maximal komfort när du åker.

Vår nya revolutionerande Endurance 3D-pad har byggts i samarbete med världens ledande padtillverkare Elastic Interface med hjälp av den senaste tekniken. Cykelbyxorna har testats av cyklister från Great Britain Cycling Team och erfarna amatörer. Feedback från testerna är avgörande för att bedöma våra cykelkuddar och deras prestanda. Att sitta bekvämt är viktiga egenskaper som har bidragit till att skapa detta nya cykelunderlag i toppklass.

Se mer här

01. 2020-06-01ÖRBI — Thomas Dybdahl

Kommentarer

Lars Klausen :

Hej ES16. Efter at vi har skiftet til jeres nye bibshorts i vores klub, er vi super tilfredse. Selv dem som kører i jeres Elite model er meget glad for dem. Både komforten og puden er perfekt. Men Jeres Team er klar tpå højde med Assos de bedste bibs efter min mening.
De bedste hilsner Lars

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas