Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Plus size cykelkläder och löparkläder

Cyklings- och löparkläder i Plus Size

Cykel- och löparkläder för stora män och kvinnor, ja vilken rubrik och kärt barn har många namn. Cykelkläder och löparkläder i stora storlekar, plus size-kläder för dam och herr.
Men oavsett vad vi kallar det så handlar det om att kunna hitta cykelkläder och löparkläder som inte bara passar, utan också ser bra ut, dvs. Därför har vi valt att göra alla våra stilar inom både cykelkläder och löparkläder i stora storlekar.

Mycket att de cykelkläder och löparkläder som finns i de stora storlekarna bara är små modeller som har skalats upp. Det ger bara inte det bästa resultatet. För det mesta är det lätt att se ännu större ut än vad du är, och kläderna sitter sällan snyggt på dig. Och om du också vill ha kläder som är snygga och snygga, då kommer du verkligen att jobba övertid.

På ES16 ställer vi höga krav på att våra ska passa kroppens form. En perfekt passform gör att du känner dig bekväm i din cykel eller löparutrustning.

Det handlar om att se bra ut och må bra, oavsett om du har kurvor eller inte.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta löpar- och cykelkläder i stora storlekar, så vi har fokuserat på storlekarna som kommer 4XL för män och 2XL för kvinnor.

På ES16 är vi specialister på cykelkläder. Vi tillverkar även cykelkläder för stora män och kvinnor. Så om du har lite extra på sidobenen kan du absolut hitta några cykelkläder hos oss som du kan passa. Vi gör alla våra modeller i PLUS SIZE, så det finns ingen begränsning i våra stilar.

De senaste studierna som genomfördes 2019 visade att över 50 % av Danmarks befolkning var överviktig. Det är ett gigantiskt problem som tyvärr ofta får katastrofala konsekvenser. Det är den största utmaningen för vår folkhälsa, så det är bara att sätta sig på cykeln. Vi har kläderna, du har lusten :-) 

>

Skulle storleken inte passa som förväntat har vi fri frakt åt båda hållen, så du kan alltid få det utbytt utan extra kostnad.

Vi ser fram emot att leverera cykelkläder till dig. Med vänlig hälsning Team ES16

Se det stora utbudet av cykel- och löparkläder härSHOPPA HER

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din kurv er tom