Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Varför välja ES16 som din leverantör av cykel- och löparkläder!

Hvorfor vælge ES16 som din leverandør af cykeltøj og løbetøj !

Varför välja ES16 som din leverantör av cykel- och löparkläder!

Cykelkläder är avgörande för en bra upplevelse på cykeln. Därför producerar vi bara i de bästa fabrikerna i Europa, som har mer än 30 års erfarenhet. Alla våra cykelkläder kvalitetskontrolleras innan de går ut till slutanvändaren.

ES16 är danskägt och grundades 2016. Vi säljer för närvarande våra cykelkläder i mer än 30 länder, och har en stor marknadsandel i Danmark för lagkläder till cykelklubbar och företag.

Vi kompromissar aldrig med kvalitet, eftersom det är en väsentlig del av en bra upplevelse på cykeln. Våra cykelkläder riktar sig till alla cyklister som uppskattar vår höga kvalitet och funktionalitet.

Vi tillverkar cykelkläder i alla storlekar, det gäller både barn, kvinnor, män och tjocka och smala människor.

Cykelkläder är en viktig faktor för en bra tur på cykeln. Därför har vi även skräddarsydda kollektioner som passar både sommar, vinter, vår och höst.

Tänker du på att låta tillverka lagkläder för ditt företag, din cykelklubb eller din cykelgrupp. Så tveka inte att ta tag i oss. Vi hjälper till med allt från design till tillverkning och leverans av kläderna. Vår produktionstid är mellan 4-8 veckor på specialdesignade kläder. Den mest hektiska perioden är från november till april.

Vi producerar upp till 5 stycken per stil.

Hälsningar Team ES16

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb