Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Klä dig i lager

Klæd dig i lag

Vill du klä dig optimalt för din cykeltur?

Detta uppnår du genom att välja rätt kläder från insidan till utsidan med lager-på-lager-metoden. När du handlar cykelkläder måste du leta efter kläder som matchar din aktivitetsnivå och vädret.

I ES16-sortimentet har vi ett stort urval av cykelkläder som är gjorda för att kombineras enligt lager-på-lager-metoden.

Lager 1 - Ett svetttransporterande lager

Inuti måste du ha ett svetttransporterande lager så att du inte blir kall av svetten din kropp producerar. Produkterna ska vara svetttransporterande, snabbtorkande och på så sätt får du en perfekt reglering av kroppstemperaturen även i varma miljöer.

Lager 2 – Ett varmt och isolerande lager

Ofta kan man nöja sig med två lager – det svetttransporterande och det isolerande. Isolerskiktet kan lätt vara en kombination av flera produkter. Det isolerande lagret ska hålla kvar värmen samtidigt som fukten kan ledas bort. Lager 2 ska hålla dig varm i kalla miljöer utan att begränsa din rörelsefrihet.

Layer 3 - Ett lager som skyddar mot vind och väder

Det yttersta lagret måste skydda dig från väder och vind genom att vara vind- och vattentätt. Men du måste också komma ihåg att välja andningsförmåga. Hög andningsförmåga är viktigt för att kunna hålla värmen. Om du inte kan bli av med fukten blir du blöt och sedan kall. I ES16:s stora program hittar du ett stort urval av jackor som andas, är vindtäta samt vattentäta eller vattenavvisande. Om ditt yttre lager ska vara vattentätt eller vattenavvisande beror på vädret.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din kurv er tom