Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Cykelbyxor i bästa klass

Cykelbukser i bedste klasse

Våra nya Team-cykelbyxor har varit en stor framgång.

Vi har utvecklat dessa supercoola cykelbyxor i samarbete med vår fabrik.

Det råder ingen tvekan om att de viktigaste kläderna för cykling är dina bib-shorts. Detta är absolut det sista stället att spara pengar på när du köper cykelkläder.

Resultatet av tester och aktivt samarbete med professionella team är de nya cykelbyxorna gjorda av komprimerande och mycket funktionellt Goffrato-tyg. En ny och noggrant förberedd skärning ger bättre aerodynamik och säkerställer maximal komfort vid cykling.

Vår nya revolutionerande pad Endurance 3D pad, har byggts i samarbete med världens ledande tillverkare av pads Elastic Interface med den senaste tekniken. Cykelbyxorna har testats av ryttare från Great Britain Cycling Team såväl som erfarna amatörer. Feedback från testerna är avgörande för utvärderingen av våra cykelkuddar och deras prestanda. Att sitta bekvämt är nyckelfunktioner som hjälpte till att skapa denna nya toppmoderna cykelkudde.

Se mer här

1 kommenter

Lars Klausen

Hej ES16. Efter at vi har skiftet til jeres nye bibshorts i vores klub, er vi super tilfredse. Selv dem som kører i jeres Elite model er meget glad for dem. Både komforten og puden er perfekt. Men Jeres Team er klar tpå højde med Assos de bedste bibs efter min mening.
De bedste hilsner Lars

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb