Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Cykelkläder från Danske ES16

Cykelkläder

Cykeltøj

För att få en bra upplevelse på din cykel är det viktigt att du har några cykelkläder som sitter ordentligt och är gjorda att cykla i. På ES16 tillverkar vi bara våra cykelkläder i de bästa fabrikerna i Europa. Alla våra cykelkläder kvalitetskontrolleras innan de lämnar fabriken. Vi gör detta för att säkerställa att slutprodukten är 100 % i ordning. Självklart tillverkar vi cykelkläder för män, kvinnor och barn. Speciellt cykelbyxorna är viktiga i förhållande till män och kvinnor, då det är stor skillnad i anatomin. Vi har egna designers på plats som designar vår egen design samt allt vi gör för både klubbar och företag i Europa.

Se vårt stora utbud HÄR

 

Cykelbyxor

På ES16 gör vi cykelbyxor av bästa kvalitet och med de bästa kuddarna. Passformen och dämpningen på dina cykelbyxor är ganska avgörande för att du ska få en sublim upplevelse på dina cykelresor. Alla våra cykelbyxor är noggrant testade innan de går i produktion. Vi gör detta för att säkerställa att produkten uppfyller vår kvalitetsstandard till 100 %. Vi kompromissar aldrig med våra cykelbyxor och därför har vi heller inga för 399 kr. Vår billigaste modell ELITE börjar på 799 kr till vår toppmodell på 1299 kr som är PRO-modellen. Passformen är densamma, men det är bättre material i PRO och en bättre kudde.
Vi gör våra cykelbyxor för både herr och dam, d.v.s. annan passform och kudde och till säsongen 2021 har vi nu kommit med bib-shorts i 4 olika färger. Detta har gjort att du nu kan sätta ihop många fler spännande set med cykelkläder, så att du ser ut som en miljonär på vägen.
De sista nya som kommit ut på hyllorna är cykelbyxor för mountainbikes och gruscyklar. Detta är ett stort växande segment inom cykling, så vi har också lagt ner mycket kraft på att utveckla rätt cykelbyxor för dessa.
Se vårt stora utbud HÄR

Cykeltröjor

På ES16 tillverkar vi cykeltröjor i många utföranden. Vår designavdelning gör alla våra mönster som finns att köpa här på webbshoppen. Vi designar även cykeltröjor för många cykelklubbar och företag i Skandinavien. Vi har 3 modeller i vårt sortiment. En som heter Pro som är väldigt racefit. Och vår bästsäljande modell är Elite, som är en väldigt allroundtröja som passar nästan alla.
Alla våra cykeltröjor är gjorda för både män och kvinnor och för PLUS STORLEK.
Under de senaste åren har vi utvecklat våra cykeltröjor så att vi även har dem i stora storlekar som också sitter riktigt bra.
Om du funderar på att skaffa din egen design på en tröja, kontakta oss definitivt. Vi gör upp till 5 stycken. i individuell design. Det är supercoolt att ha en egen cykeltröja i egen design, det kan vara med din företagslogga på, eller bara en design som du tycker kan vara snygg.
Se alla våra cykeltröjor HÄR

Cykeljacka

På ES16 tillverkar vi cykeljackor för alla årstider. Det är viktigt att du väljer rätt cykeljacka för säsong och ändamål. Vinterjackan ska vara varm, vattenavvisande och inte minst andas. Om en cykeljacka är för tight kan du inte andas i den. Detta gör att du blir blöt från insidan och börjar frysa.
En cykeljacka för vår eller höst är ofta lätt fodrad och vindtät samt andas och perfekt för de svala dagarna.
Vi gör även väldigt tunna cykeljackor för vind och regn. Dessa kan användas året runt. Ofta är de bra för de svala morgonpromenaderna där solen inte har brunnit igenom ännu och daggen fortfarande hänger över vägen.
Se alla våra cykeljackor HÄR

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb