Löparkläder i egen design

På ES16 kompromissar vi inte med varken kvalitet eller prestanda. Därför har vi noga valt ut våra stilar så att de passar varje löpare.
På ES16 är vi specialister på teamkläder och kan hjälpa dig att designa och producera precis den kollektion av löparkläder du drömmer om.

LÖPINGSKLÄDER FÖR HELA LAGET

På ES16 är vi specialister på teamkläder och kan hjälpa dig att designa och producera precis den kollektion av löparkläder du drömmer om. Vi har tillverkat löparkläder för företag med egen logotyp och individuell design för många löparklubbar och företagsklubbar i Danmark

Lite inspiration kan du se på vår blogg där vi har ett litet urval av alla klubbar och företag vi har levererat till. Se HÄR

Vi har även en helt egen design som vi säljer till över 39 länder. Se vårt stora utbud HÄR

Kollektionerna produceras i de bästa fabrikerna i Europa med flera generationers erfarenhet av konstruktion och tillverkning av löparkläder. När du väljer ES16 som affärspartner får du löparkläder i världsklass som inte bara ser vassa ut, det är även fantastiskt läckra att bära.

ES16 gör löparkläder för klubbar, föreningar, proffslag, nätverk, lopp, företag eller andra grupper som gillar löpning. Se exempel nedan.

Att skapa din egen löparutrustning är en spännande process. Med ES16 som affärspartner kan du säkert ta dig igenom alla faser. Utifrån dina idéer och önskemål tar vi fram ett designförslag till dig. När du har godkänt designen sätts plagget i produktion. Då kan du gå med sinnesfrid och se fram emot att din nya levereras.

Vi gör upp till 5 stycken. per stil, så du behöver inte vara en stor klubb eller företag för att få din egen speciella design. Naturligtvis producerar vi både för män, kvinnor och barn.

Vi erbjuder även att skapa din alldeles egna hemsida där du kan beställa dina lagkläder från.

För att underlätta hanteringsprocessen för klubbar och företag erbjuder vi frakt av kläderna till varje enskild användare.

LÖPARKLÄDER MED TRYCK

På ES16 kan vi även tillverka löparkläder med tryck på. Det är att du väljer en av våra befintliga design och vi får din logotyp tryckt på den. Då kan vi leverera inom ca 14 dagar. När du får cykelkläder gjorda med ditt eget tryck håller det inte för evigt. Det gör det svårt om de är gjorda från grunden där det är tryckt på från fabrik. Denna process tar cirka 6-8 veckor för leverans. Det finns även fritt val vad gäller design och färger.

PRISER OCH KVALITETER PÅ LÖPARKLÄDER

Här är ett urval av vårt stora program som vi erbjuder i våra cykelkläder. Allt går att göra i din helt egen design och allt görs från grunden, där allt är färglagt från fabrik.

Alla priser gäller för kläder som är producerade i individuell design och inte något du tar från vår befintliga kollektion.

praktisk information

Minsta kvantitet vid beställning av teamkläder i egen design:

Mina. 5 delar. till exempel. 1 tröja, 2 shorts och 2 singlet.

Mina. 10 st. per artikel efter tillbehör och Min. 100 stycken. strumpor i egen design.

LOGO

Alla logotyper måste vara i följande format: Ai, eps

DESIGN

Design start-up kostar DKK 995. Vid beställning av fler än 10 enheter är det gratis.

BETALNING

Förskottsbetalning är 50 % av beställningen. Återstoden betalas före leverans

LEVERANSTID

Leveranstiden är vanligtvis mellan 4-8 veckor beroende på säsong.

EGEN WEBSHOP

Vi erbjuder även att helt kostnadsfritt skapa en webshop för din klubb där medlemmarna själva kan beställa ifrån. Och vi sköter i efterhand även frakten av kläderna till de enskilda medlemmarna helt kostnadsfritt.

Här kan du se våra modeller, men bortse från designen för vi kan göra den precis som du vill ha den. Alla modeller finns i både herr- och dammodeller. Många modeller görs även i barnmodeller.

Alla priser är inkl. moms och leverans

Löparkläder

Running Singlet PERFORMANCE 01 | Revolutional

Løbe-singlet Revolutional er lavet af et let elastisk tekstil, der er karakteristisk for en fantastisk svedfjernelse og formfastholdelse.

Pris kr. 299

Running Singlet MARATHON 01 | SPINN

Løbe-singlet har et let, åndbart materiale, der sikrer en luftig følelse på varme sommerdage.

Pris kr. 249

Running T-Shirt RACE 03 | Alketis

Figursyet t-shirt i åndebart stof.

Pris kr. 349

Running T-shirt FITNESS 16 | MicroFit

Løbetrøje i åndebart og let stof.

Pris kr. 299

Running T-Shirt L/S RACE 03 | Alketis

Langærmet løbetrøje i svedabsoberende og åndebart stof.

Pris kr. 349

Running Shorts ACTIVE 03 | Lycra

Løbeshortsene ACTIVE er lavet af et funktionelt materiale Lycra i et tætsiddende snit.

Pris kr. 249

Running Shorts PERFORMANCE 05 | Revolutional

Løbeshortsene Revolutional er lavet af et elastisk og kompressionsmateriale.

Pris kr. 299

Running Tights ACTIVE 03 | Lycra

Lange løbetights med snor i taljen vil holde dine muskler varme og give dig bevægelsesfrihed.

Pris kr. 349